Co říkají naši pasažéři

mila

Kněžna Míla z Hýskova

důchodkyně a masérka

"Můj let balonem? Krásný dárek :) Něco úžasného, pomalu se nechat unášet tichou krajinou, nad políčky, rybníky a domky, kde lidé na vás mávají a volají :) Cítila jsem se bezpečně, vzhledem k tomu, že pilot je zkušený profesionál. Užila jsem si klidný let, při kterém nás pilot vtipně bavil zážitky z létání. Je to nádherný, nezapomenutelný zážitek. Vřele doporučuji všem. Moc jsem si to užila a to jsem postarší dáma v důchodu :) "

 

pavel rybnicek

Hrabě Pavel z Horního Újezda

fotograf

Lucii a Tomáše jsem poznal na jejich svatbě. Byl jsem jejich fotografem a na focení si přivezli horkovzdušný balón. Kvůli omezenému času jsme fotili pouze uvnitř nafouknutého balónu na zemi. Byl to pro mě tak silný zážitek, že jsem si hned po svatbě domluvil svůj první let.

Let byl naplánován na letní podvečer. Samotná příprava balónu a jeho nafukování bylo velice zajímavé. Start a také let byl naprosto tichý a klidný. Tomáš nám vyprávěl spoustu zajímavostí a vtipných historek týkajících se létání. Výšku letu Tomáš řídil podle potřeby. Někdy jsme letěli pár metrů nad zemí, potom jsme vystoupali do několika stovek metrů pro lepší výhled.

Po přistání na nás čekalo příjemné zakončení zážitku ve formě občerstvení, výběrových salámů, sýrů a lahví šampaňského, které nám připravila “letuška”. Po občerstvení jsme byli pasováni do šlechtického stavu, podle staré tradice. Slavnostní obřad byl opravdu nezapomenutelný.

Z letu balónem jsem byl naprosto nadšený. Tento zážitek se nedá popsat slovy, musí se to zažít. K Vánocům jsem proto věnoval poukaz na let také svým rodičům.

 

lenka

Lenka

manager pro klíčové zákazníky

Vážení...musím se s vámi podělit,jak jsem překonala svůj strach. Od dětství jsem trpěla strachem z výšek, s věkem se tento strach bohužel stupňoval. Poté co jsem měla problém s pobytem na balkoně v bytovém domě vyšším než 7 pater, jsem se rozhodla začít se svojí folii bojovat. V rámci tréninku jsem absolvovala výstup na Petřínskou věž,pak jsem navštívila lanové centrum a užívala si pocitu jištění ve vzduchu. Jako konečnou metu jsem si vybrala let balónem. Dlouho jsem hledala spolehlivou společnost, která by moji fobii odstranila nadobro.
Potřebovala jsem individuální "péči" a dostatečné množství informací - což všechno LuckyBalon zajistil.
Po malém přivítání a podrobném popisu, co se bude ve vzduchu dít, padlo rozhodnutí - POLETÍM.
Dala jsem na doporučení a letěla s přítelem a ještě jedním párem, tak aby se mi balónovod mohl po cestě věnovat.
Než jsme vzlétli-mohla jsem si prohlédnout balon i koš...vše si osahat a při nafukování se nechat v balónu i vyfotit. Vzlétli jsme pěkně pozvolna za krásného dne pod hradem. Lokace byla plná zajímavých výhledů, tak jsem ani neměla pocit, že bych byla ve vzduchu.
Lodivod měl navigaci a sledoval vzdušné zprávy což mi dodávalo na klidu, protože nic nebylo ponecháno náhodě.
Téměř po hodinovém letu došlo na pomalý sestup bez jediného poskočení-jsem ráda že jsem si vybrala profesionály, kteří pro klienty vytvoří pocit bezpečí.
Za svoji statečnost jsem byla odměněna diplomem a pojištěním. Pokud hledáte zážitek,mohu jen doporučit.

 

josef

Vévoda Josef ze Všetic

ředitel společnosti

"Let balonem jsem dostal jako skutečné překvapení k narozeninám od svých kolegů v zaměstnání. Plavba vzduchem s pohledem na Vltavu a Slapskou přehradu byla fantastickým zážitkem, který byl zakončen balonářským křtem. Díky Tomáši!"

logo Lucky BalonLucky Balon

Tel.: 608 80 00 09
E-mail: info@luckybalon.cz

Potřebujete poradit?

Ponechte nám vzkaz a my se Vám co nejdříve ozveme.
Vyplňte prosím všechna pole.


Please type your full name.

Invalid Input

Invalid email address.

  Načíst nový kód
nesprávný kód


Invalid Input

© 2024 Lucky Balon. Všechna práva vyhrazena.